MAE İHO AİLESİ

MAE İHO AİLESİ "DOĞUM GÜNÜ ÖĞRETMENİ"

Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu olarak okul idaremizle, öğretmenlerimizle, öğrencilerimizle ve okulumuzda çalışan tüm personelimizle biz bir aileyiz. Bu amaçla birlik ve beraberliğimizi arttıracak aramızdaki muhabbeti güçlendirecek bir uygulamayı okulumuzda başlattık.

"DOĞUM GÜNÜ ÖĞRETMENİ"

Öğretmenlerimizin doğum günlerini öğrencileriyle birlikte kutluyoruz. Doğum günü olan öğretmenimiz için öğretmenler odasında öğrencileriyle birlikte bir pano hazırladık. Okulumuzda yardımcı öğretmen olarak görev yapan Mune SELİM, öğretmenimizin karakalem resmini çizdi. Okulumuz adına bu hediyeyi Yasemin öğretmenimize verdik. Böylelikle hem öğrencilerimizin hem de öğretmenlerimizin katılımıyla güzel bir gün geçirdik. Öğretmenlerimizin bu özel günlerine öğrencileri ve çalışma arkadaşlarıyla anlam katmak en güzel dileğimiz.

28.10.2019 250

28-10-201928-10-201928-10-201928-10-2019